Wat betekenen deze technische eigenschappen?

Geschikt voor
'Geschikt voor' geeft aan voor welk apparaat type de afgebeelde batterij geschikt is.

Soms wordt niet één specifiek apparaat, maar een serie wordt aangeduid, zoals de 'iPAQ h3700 series' batterij, welke ook geschikt is voor de 'iPAQ h3715' pda.

Compatible met
'Compatible met' geeft aan voor welk onderdeel nummer type de afgebeelde batterij geschikt is. Veel fabrikanten gebruiken een eigen onderdeelnummer voor batterijen of het apparaat zelf.
Alle batterijen van BatteryChampion.nl zijn vervangingsbatterijen. Wij bieden batterijen van gelijke of hogere capaciteit en kwaliteit tegen een veel voordeligere prijs dan de batterijen van originele apparaat fabrikanten.

N.B: onderdeel nummers kunnen varieren, terwijl ze wel compatible zijn met uw product. Als de aanduiding van 'geschikt voor' overeenkomt met uw product, maar de 'compatible met' aanduiding komt niet overeen, zal de batterij in vrijwel alle gevallen gewoon werken. Als u hier nog twijfels over heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Capaciteit:
Geeft aan wat de mAh voor de afgebeelde batterij is.
mAh staat voor milli Ampere hour, en geeft de capaciteit van de batterij aan. Hoe hoger de mAh, hoe hoger de capaciteit van de batterij en hoe langer uw apparaat actief kan zijn.
Voltage:
Geeft aan wat het voltage voor de afgebeelde batterij is.
Let op: dit is het gebruiksvoltage, het laadvoltage van uw adapter kan afwijken van dit getal. Het voltage van de originele battery is altijd op de originele batterij terug te vinden. een kleine afwijking in voltage is geen probleem; bijvoorbeeld een originele batterij vanf 3.6V kan probleemloos vervangen worden door een 3.7V replacement batterij.
Type:
Geeft aan wat het cell type voor de afgebeelde batterij heeft
Type geeft aan wat voor soort cellen er gebruikt worden in de batterij. De meest gebruikte types zijn lithium-ion (Li-ion), lithium polymer (Li-pl), Nickel Metal Hydrate (Ni-MH) of Nickel Cadmium (Ni-CD)
Inclusief gratis tools
Geeft aan of benodigde tools worden meegeveleverd
BatteryChampion.nl zorgt ervoor dat u altijd het juiste type tool voor uw apparaat gratis geleverd krijgt.
Hoge capaciteit
Geeft aan dat de afgebeelde batterij een hoge capaciteit heeft
Indien een batterij een hogere capaciteit heeft dan een originele batterij, is dit 'hoog'.
Inclusief gratis cover
Geeft aan of een gratis cover wordt meegeleverd
Lees meer over covers in 'Batterij pasvorm'
Let op: wordt geleverd met een gratis kabel.
Geeft aan dat de batterij wordt geleverd met een gratis kabel
De kabel wordt gebruikt om uw apparaat van stroom te voorzien. Dat betekent dat uw apparaat de batterij als een externe bron gebruikt. Dit kan invloed hebben op de interne batterij status indicator
Let op: een laadstation wordt gratis bij deze batterij meegeleverd!
Geeft aan dat de batterij wordt geleverd met een gratis laadstation
Om de batterij te laden kunt u het meegeleverde laadstation gebruiken. Dit kan invloed hebben op de interne batterij status indicator
Afmetingen:
Geeft aan wat de afmetingen voor de afgebeelde batterij zijn
Kleur:
Geeft aan wat de kleur van de afgebeelde batterij is
* maanden garantie
Geeft de garantie status weer

BatteryChampion.nl Webutation reputation score: excellent

copyright BatteryChampion.nl © 2004 - 2019

Om onze site goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.

Akkoord
X