usd eur
Nederlands Engels
BatteryChampion.
BatteryChampion.nl
Wereldwijd gratis verzending Wereldwijd gratis verzending
30-dagen niet goed, geld terug garantie 30-dagen niet goed, geld terug garantie
  volgende dag geleverd. Top!
  dat is goed.
  Bestellingen worden vlot en correct geleverd.
Ed Van Den Hurk
Duracell 24x AAA batterij

Alle producten » Universele Externe Batterijen

10000 Powerbank met draadloos laden functie
Accu

Meer afbeeldingen

Met deze powerbank kunt u uw smartphone overal opladen. De powerbank is voorzien van een display waarop u de kunt aflezen hoeveel capaciteit de powerbank nog heeft. De powerbank is voorzien van twee poorten: één USB-poort Type-C, één micro USB-poort (voor Apple) en kan daarnaast draadloos laden. U hoeft hiervoor slechts uw telefoon op het laadvlak te plaatsen. Hierdoor kunt u dus meerdere apparaten tegelijk opladen.

Model nummer: BO-GO-W6

Capaciteit: Capaciteit: 10000 mAh
Type: Type: Li-po
Voltage: Voltage: 5V
Afmetingen: Afmetingen: 134 x 70 x 16 (mm)
Kleur: Kleur: Zwart
12 maanden garantie 12 maanden garantie
Gratis verzending
Normale prijs: € 25,99
Onze prijs: € 21,76


Voorraad:
BatteryChampion.nl Op voorraad: hoog volume (meer dan 10 items beschikbaar)
Uitgebreide omschrijving
Zekerheid en garantie

Op deze 10000 Powerbank met draadloos laden functie krijgt u 12 maanden garantie. Daarnaast bieden wij een unieke 30 dagen geld-terug garantie: indien u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u deze altijd terugsturen en uw geld terug krijgen.

Kwaliteit en veiligheid

Deze 10000 Powerbank met draadloos laden functie bevat hoogwaardige technische onderdelen en is getest volgens de strenge CE veiligheidsnormen. De 10000 Powerbank met draadloos laden functie is voorzien van een chip die overbelading en kortsluiting voorkomt. Daarnaast wordt de 10000 Powerbank met draadloos laden functie gemaakt van hoogwaardige cellen die geen last hebben van het 'geheugen-effect'.

Factory Fast

De 10000 Powerbank met draadloos laden functie is factory fast. Accu's verliezen over verloop van tijd kracht, ook als ze niet gebruikt worden. Veel importeurs en doorverkopende winkels bewaren accu's lange tijd in het magazijn alvorens ze verkocht worden. BatteryChampion.nl zorgt ervoor dat een accu direct na de productie wordt uitgeleverd door samenwerking met de fabrikanten. Zo bent u verzekerd dat u een gloednieuwe hoge kwaliteits accu ontvangt!

accu geschikt voor External Universal Batteries | batterij geschikt voor External Universal Batteries | akku geschikt voor External Universal Batteries


BatteryChampion.nl Webutation reputation score: excellent

copyright BatteryChampion.nl © 2004 - 2019

Om onze site goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.

Akkoord
X